Verwamingsketel - Safe & Care

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Verwamingsketel

Verwarming

Centrale verwarmingsketels: vroeger en nu

Met de huidige energienormen wordt de energiezuinigheid van de centrale verwarmingsketel steeds belangrijker, een trend die vroeger maar amper aan de orde kwam bij de keuze van een verwarmingsketel. De sector blijft voortdurend evolueren om nog betere prestaties te behalen, en dat volgen we bij Safe & Care op de voet op.

Diverse soorten verwarmingsketels
Centrale verwarmingsketels zijn er in alle soorten, vormen en formaten: van basic tot uiterst functioneel of bijzonder energiebesparend.

Belangrijk om te weten is dat verschillende instanties premies en subsidies voor energiezuinige verwarming uitkeren, zeker als je een oude verwarmingsketel laat vervangen door een moderner én energiezuiniger model (bijvoorbeeld een condensatieketel).Elk type verwarmingsketel heeft een eigen manier van werken. En dat begint reeds bij de keuze van de brandstof. De gasketel en mazoutketel behoren tot de bekendste verwarmingsketels, maar ook verwarming op zonne energie of op pellets heeft een enorme doorbraak gekend met de komst van de energieprestatieregelgeving. Verder heb je nog de keuze uit het type verwarmingsketel: een combiketel, condensatieketel, hoogrendementsketel, ...

    

Kostprijs verwarmingsketel
De kostprijs van je nieuwe verwarmingsketel is afhankelijk van een aantal factoren, waarbij vooral het type, de brandstof en het vereiste vermogen een rol spelen. Factoren die wij inzake verwarmingsketels perfect kunnen inschatten en je zo een voorstel op maat kunnen voorschotelen. Daarbij zoeken we steeds naar oplossingen die voor jou als klant het voordeligst zijn, zowel bij het monteren van je verwarmingsketel, het verbruik als het onderhoud achteraf.

Advies en begeleiding
Safe & Care heeft reeds tientallen jaren ervaring in de verkoop en plaatsing van centrale verwarmingsketels. We kennen dus de geschiedenis maar volgen ook de evolutie van verwarmingsketels op de voet. Wij scholen ons permanent bij om het verschil te maken voor onze klanten en kunnen je dus het nodige advies verschaffen. Doorheen de jaren hebben we geleerd dat die begeleiding misschien wel het belangrijkste aspect is om de juiste keuzes te maken bij het selecteren van een verwarmingsketel. En dat geldt voor plaatsingen die door ons uitgevoerd worden als voor degenen die zelf de cv ketel plaatsen.

We selecteren onze ketels steeds zeer zorgvuldig als ACV Partner Plus.
Het PartnerPlus-programma garandeert u een service van topkwaliteit. Als lid van PartnerPlus genieten wij dan ook van alle nodige technische opleidingen die ons de kans geven op al uw vragen te beantwoorden en u een optimale service te bieden.

voor meer info clic op volgende linkTerug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu