Overige diensten - Safe & Care

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Overige diensten

Advies

Onze overige diensten zijn vrij breed en omvangrijk.
Zo kunt u bij SAFE & CARE bijvoorbeeld terecht voor bouwkundige en technische advisering van idee tot en met de uitvoering, bij omvangrijke en of kleinschalige advisering, advisering over een onderdeel en of een project.

Daarnaast verrichten wij regelmatig onderzoek en geven advies bij schade en geschillen.
Of het daarbij nu gaat om een lekkage, verzakking, scheuren, schade of een vochtprobleem wij zijn u graag van dienst.
Vaak resulteert een onderzoek in een advies op maat.

Geschillen met een aannemer komen helaas te vaak voor.
Het betreft bijvoorbeeld technische geschillen en of geschillen van financiële aard of over meerwerk of gewoon bouwfouten en soms kwalitatieve problemen.
Het is in deze gevallen verstandig een deskundige in te schakelen om onderzoek te laten doen, te adviseren en indien nodig het een en ander op schrift te laten stellen.
In veel gevallen is een deskundigenbericht van SAFE & CARE voor partijen aanleiding tot positieve actie over te gaan.

Wij beginnen met een inspectie, vooropname, leggen alle schadegevoelige onderdelen vast en leggen alle aanwezige schade vast zowel in woord als in beeld.

Sommige bouwkundige en technische vraagstukken, zoals vochtproblemen, lekkage, houtrot, scheuren, verzakking, houtworm of boktor in het dak, slecht voegwerk en dergelijke zijn altijd vervelende zaken om mee geconfronteerd te worden, zeker als een oplossing door u niet gevonden wordt en uw aannemer ook al meerdere keren is geweest.
U kunt SAFE & CARE dan vragen om specialistisch onderzoek te doen en te adviseren en soms gaat het om lastige samenhangende dingen.

Wij streven ernaar het probleem voor u te analyseren en te achterhalen en geven u advies wat u in dat geval het beste kunt doen.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu