Radiatoren - Safe & Care

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Radiatoren

Verwarming

Verwarming via de radiator: betaalbaar en betrouwbaar
Radiatoren kennen in de hedendaagse sector van verwarming heel wat alternatieven, denk maar aan de immens populaire vloerverwarming, convectoren, enzoverder. Toch kiezen heel wat mensen nog steeds voor de traditionele radiator, niet alleen omdat radiatoren tot op heden het gekendste systeem is, maar ook omdat de in de volksmond gekende 'radiateur' een solide oplossing is die bovendien budgettair bijzonder interessant blijft.

Aluminium, gietijzeren of design radiator?
Elke radiator, of het nu een aluminium, gietijzeren of design model is, geeft een zalige stralingswarmte af. Stralingswarmte die gelijkmatig doorheen de kamer verspreid wordt en aangenaam aanvoelt. Het enige aspect waarop de klassieke radiator enigszins moet inleveren is esthetiek. De klassieke gietijzeren radiator kreeg er inmiddels al een alternatief bij dankzij de aluminium radiator, maar bij moderne interieurs wordt toch steeds vaker geopteerd voor design radiatoren. Designradiatoren zijn iets prijziger, maar ze kunnen als echte eyecatcher fungeren in de woning. Vandaar dat deze radiatoren vaak als badkamerradiator of als radiator in de leefruimte of inkomhal geplaatst worden.

Radiatoren kiezen met advies

Safe & Care begeleidt je graag bij de keuze van je radiatoren en stelt daarbij een enorm aanbod aan modellen en types voor. En dat gaat van de meest goedkope radiator tot exclusieve design radiatoren, we bieden dus voor elk budget een gepaste radiator! Daarvoor kozen we uit de beste merken, want kwaliteit gaat boven alles. Zo bieden we radiatoren van de merken Jaga, Radson, Henrad, Vasco, Thermic, enz... .

Aandachtspunt: de installatie van je verwarming
Net als sanitair behoort de centrale verwarming tot één van de cruciaalste technieken in een woning. Belangrijk is dat de cv installatie op een correcte wijze berekend en geplaatst wordt om problemen in de toekomst te vermijden. De leidingen van centrale verwarming naar de verwarmingsketel toe worden immers ingewerkt in de vloeren en muren van de woning, waardoor het bij problemen achteraf moeilijk wordt om nog wijzigingen of aanpassingen door te voeren zonder dat daar breekwerken aan te pas komen, daarom doen wij bij Safe & Care zelf de volledige warmteverliesberekening van uw project en doen dan ook de plaatsing met alle voorzorg.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu